Hvem er jeg?

De siste 20 årene har jeg engasjert meg i 2 ting. Menneskelige relasjoner og nettverksbygging. Jeg elsker å hjelpe mennesker finne hverandre. Derfor ble det også naturlig for meg å bli matchmaker. 

Det å introdusere en kunde til en person hun eller han aldri ville ha funnet på egenhånd er en helt fantastisk følelse. Det å se at det blir til giftemål eller barn er ubeskrivelig vakkert.  

For å komme i kontakt med så mange mennesker som mulig har jeg kombinert Matchmakingen med det å jobbe med nettverksbygging. I tillegg til at jeg har blitt tatt inn i varmen i datingrådgiver og matchmaking miljøet i USA. 

Via det miljøet er jeg hele tiden oppdatert på bransjen og kan gi videre kunnskap til studentene jeg har via Matchmaker Akademiet.

Å være matchmaker handler ikke om å skaffe en kunde en date, det handler om å skaffe en kunde en livspartner. For meg er det langvarige forhold som teller. Den gode kjemien. Den gode kommunikasjonen. Den ekte kjærligheten. 

Sky is the limit!

Mitt motto er at alt er mulig. Bare du gutser på, griper mulightene og tar de rette valgene så kan du oppnå alt du drømmer om her i livet. Samtidig er du avhengig av å connecte med de rette menneskene. Menneskene som tenker som deg og som vil det samme som deg. 

Gjennom nettverksselskapet jeg jobber i møtte jeg han fine fyren her som sammen med meg nå skaper blest om nettverksjobbing i Norge. 

Vi reiser rundt å holder foredrag om hvorfor man bør jobbe med nettverk og får flere mennesker til å åpne opp øynene for å utnytte den muligheten nettverksbygging gjør. 

Det er alltid noe å lære fra andre mennesker. Alle har noe å bidra med til hverandre. Jo flere mennesker du tar deg tid til å bli kjent med, jo flere mennesker har du som kan hjelpe deg nå målene og drømmene dine. 

Martin har brukt nettverk for å skaffe seg sponsorer som skiskytter. Jeg har brukt nettverk for å få hjelp til å bygge opp bedriften min via grundere som har gått veien før meg. Vi hadde ikke vært der vi er i dag uten nettverket vårt og vi brenner for å dele den historien med andre. 

Ta kontakt med meg for å høre når vi er i en by nær deg!

 

Alt man gjør i livet henger sammen. For meg har alt jeg har gjort, erfart og lært, hjulpet meg bli en av verdens beste matchmakere.

1993-1996

Grunnkurs Handel & Kontor og VK1 og VK2 reiseliv.

Det å gå reiseliv har hjulpet meg enormt når det kommer til kommunkasjon og tørre å snakke i store forsamlinger. Når jeg holdt foredrag midt i Panthenon på studietur og snakket til både medelever og turister, forstod jeg at det å bringe et budskap ut til flere mennesker på denne måten var noe jeg elsket å gjøre.

1996-2001

LR International & Avon.

Jeg begynte å snuse på nettverksmarkedsføring for første gang i 1996, med LR som mitt første selskap. Jeg prøvde så å overta AVON Norge når de som hadde fått eneretten på det skulle legge ned, men det gikk dessverre ikke som jeg håpet på. Avon var på den tiden større enn Mary Kay, og jeg hadde bygd opp et stort nettverk av mennesker som stod klare til å sette sminkeprodusenten på kartet. 

2001 - 2006

Shine Club som senere ble til Equology.

Ved å bli med i Shine Club som senere ble til Equology, lærte jeg ekstremt mye om nettverk. Det var her jeg var på mine første eventer både i inn og utland og fikk se viktigheten av det å utvikle og styrke seg selv som menneske. Jeg er utrolig takknemlig for de dyktige lederne jeg ble kjent med på den tiden og all kunnskapen jeg fikk med meg. 

2003 - 2005

CoolKidz - Norges første nettbutikk med barneklær. 

Sammen med Tone som i dag eier den suksessrike nettbutikken Løpeskjørt.no startet jeg nettbutikken CoolKidz i 2003. Vi hadde agentur på det italienske merke Miniconf og jeg var ansvarlig for markedsføring. Vi la opp markedsføring som homeparty etter prinsippene jeg hadde lært via nettverkselskapene jeg hadde snust på frem til da. 

2003 - 2007

Forskning på nettdating, dating og mellomenneskelige relasjoner.

Etter at jeg ble singel i 2003 bestemte jeg meg for å studere nåtidens datingmarked. Jeg snakket med flere 100 single om deres opplevelser og hadde egne datingopplevelser for å selv få innblikk i følelser og tanker via den måten å møte noen på. 

2007 - 2015

Datinghjelp.no & GetLove.no 

Etter å studert dating i 4 år startet jeg Datinghjelp.no. En nettside hvor jeg blogget om kjærligheten, og etterhvert utviklet onlinekurs for single. Jeg oppdaget Matthew Hussey i 2008 og var en av de første som tok "Get the guy" kurset hans. Datinghjelp.no gjorde at jeg ble oppdaget av media i 2012 og fikk både TV opptreden i Homsepatruljen og god Morgen Norge, i tillegg til spalteplass i KK og Cosmopolitan. I 2015 tok jeg forkurset til Matchmaking Institute og kom i kontakt med matchmakingnettverket i USA. Da forstod jeg hva jeg skulle jobbe med videre. 

2015 - 2017 

GetLove AS og Kongruent.

I 2015 opprettet jeg GetLove AS og startet med matchmaking for fullt. Jeg fikk raskt to kunder, hvor en av disse hadde fått sin match etter bare 3 uker og noen måneder senere var de i en relasjon. I dag er de samboere med tvillinger. Den andre kunden gav meg innblikk i hvor viktig det er å ha det bra med seg selv, og jeg fikk med meg en coach i teamet for å være styrket. Sammen utviklet vi Kongruent. Hun gikk ut et år senere og startet sitt eget mens jeg bygde opp Kongruent til å bli Norges største matchmakingselskap med kontorer i 2 byer og på det meste 6 ansatte. Dette ble overtatt av Vidar Tollefsen 1 Februar 2017 som la ned selskapet og startet opp Venus & Mars i Oslo.

2016  og nåtiden.

Matchmaking Akademiet og Matchme.no 

For å gi god opplæring til mine ansatte i Kongruent så startet jeg Matchmaking Akademiet. Dette var en opplæringsmodell med 4 helgemøter hvor vi gikk gjennom alt det man trenger å være god på for å kunne være en god matchmaker. Sommeren 2017 ble dette gjort om til en online studiet, og er nå integrert i matchmakingsiden MatchMe.no Kombinasjonen av utdannelse gjennom Akademiet og opplæring på Match Me skaper matchmakere i verdensklasse!

Fra 2018 består Akademiet av grunnutdannelse i matchmaking, VK1 Datingrådgivning og VK2 Forretningsutvikling

2017 - nåtiden

Selvstendig matchmaker.

Mitt hovedfokus er mine personlige kunder. Jeg velger hvem jeg vil jobbe med, og jeg har restriksjoner på hvor mange jeg vil jobbe med om gangen. Dette fordi jeg setter kvalitet fremfor kvantitet. Noe jeg lærte av å drifte et stort selskap med mange ansatte. Jeg utdanner nå selvstendige matchmakere som også jobber på denne måten. Da får man forhold som varer. 

2015 - nåtiden

Synergy World Wide

Jeg ble introdusert til Synergy sine produkter i 2015 etter å ha slitt med lite energi på tross av livsendring. Fordi jeg har en hjerne som hele tiden jobber, bruker jeg mer energi enn gjennomsnittet. Dette betyr at jeg også trenger mer påfyll av energi enn gjennomsnittet. Produktene hjalp meg fokusere og ta de rette avgjørelsene slik at jeg kunne bygge opp min matchmaking og dating business. I dag satser jeg like mye på Synergy og nettverket der, som jeg gjør på matchmakingen. Kombinasjonen av disse to jobbene er min suksessoppskrift. 

Kontakte meg?

Du kan enkelt kontakte meg via ane@anehagen.com eller 48661217.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.