FÅ DET EVENTYRET DU DRØMMER OM!

"Skal jeg hjelpe deg finne din store kjærlighet?"

I over 15 år har jeg hjulpet 100 vis av single finne sin store kjærlighet. Enten ved å bidra til at de fikk bedre selvfølelse og tips til hvordan komme i en relasjon, eller ved å introdusere dem til den rette for seg. 

Det å eksperthjelp når man skal ta en av de viktigste avgjørelsene i sitt liv har vist seg å være essensielt for å få forhold som varer. Det er noe med det å ha noen som kan kvalitetsikre at det du der og da ser på som rett for deg, faktisk er rett for deg. 

Det er utrolig lett å gå inn i gamle mønstre, bli hindret av en dårlig komfortsone, eller ta feil avgjørelser fordi vi er forelsket i forelskelsen. I tillegg til at det ofte er vanskelig å finne noen som lever opp til de forventningene man har av en partner, når man selv har det veldig bra med seg selv. 

.

"Nettverket mitt, er min største styrke som matchmaker."

 

 

Det begynner å bli mange matchmakere i Norge, og i mange år har diskresjon vært en av salgsargumentene.  Matchmakerne jeg utdanner via Matchmaker Akademiet, og som jobber på MatchMe.no satser på synlighet. Det samme gjør jeg.

I Januar 2018 tok jeg en avgjørelse på å ha færre matchmakingkunder, samtidig som jeg startet opp som nettverker på fulltid. Den avgjørelsen har vist seg å være gull verdt for mine matchmakingkunder.

Jeg møter så mange nye mennesker hele tiden gjennom jobbene mine at jeg mye raskere finner kjærester til mine kunder. I tillegg til at jeg har bedre tid til å ta vare på hver enkelt kunde. Jeg har kun 5 kunder om gangen og det gjør at jeg hele tiden har kundene med meg i bakhodet, uansett hvor jeg er.

Jo flere en matchmaker kjenner, jo lettere kan hun/han finne den rette til kundene.

Jo mer synlige vi er som matchmakere, jo flere sersiøse single tiltrekker vi oss, og når du skal ansette en matchmaker bør synlighet være et krav.

3 datingprinsipper som kan være lure å følge:

Last ned mine 3 datingprinsipper, helt gratis og uforpliktende. Legg igjen navn og email, så får du tilgang med en gang.

Jeg hater spam så din mail er trygg hos meg. Den vil ikke deles med en tredjepart og hvis du ikke ønsker å motta mail fra meg avmelder du deg nederst i mailen. 

Vi du ha mer informasjon om det å ansette meg, eller det å ansette en matchmaker gjennom mitt nettverk?

Kontakt meg på 48661217 for å lære mer om matchmaking, eller send meg en mail på ane@anehagen.com. du kan også kontakte meg direkte på Facebook messenger via knappen under.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.