HVEM ER ANE HAGEN?

For 20 år siden fattet jeg interesse for relasjoner som ble til ved å bruke teknniske virkemidler. Fra irc og mirc, til nettdatingsider og facebook. Fra avatarer og nick, til fult navn og utlevering av private bilder. 

Vår måte å treffe den rette på har forandret seg, men innerst inne er vi mennesker fortsatt like. Vi har fortsatt de samme følelsene. Vi er fortsatt sårbare. Vi frykter fortsatt å bli avvist. 

Min jobb er å være den tolken man trenger når kjærligheten uteblir. Enten kjærlighet til seg selv eller andre. I tillegg til at jeg bruke mitt nettverk og mine fantastiske hjelpere til å introdusere mennesker som passer sammen til hverandre. 

Å jobbe som datingrådgiver og matchmaker er en levevei jeg har fått, som jeg aldri vil bytte ut. Det er en så stor del av livet mitt at det er den jeg er. Den jeg har blitt eller kanskje alltid har vært. 

Hva skiller meg fra andre matchmakere?

Matchmakere begynner det å bli flere av i landet vårt. Mange ser på selskapene når de skal bli matchet, men mitt råd er å se på matchmakerne. Hvem er de? Hva slags kunnskap har de? Hvor lenge har de jobbet med dette? Ikke minst, hvordan jobber de? 

Jeg skiller meg ut fra mange matchmakere fordi jeg ikke har det å skaffe kundene mine matcher som mål. Min jobb er ikke å få kunden på en date. Min jobb, og mitt mål er å hjelpe kunden finne den rette. 

Hovedjobben min starter den dagen kunden finner kjærligheten. Hele prosessen frem til da er forarbeidet og kartleggingen for å kunne finne en bra match. Nå er det jobbingen med kommunikasjon, usikkerhet, misforståelser og motstand i følelser som settes i gang. Det er her jeg er best. Det er pga jobben jeg gjør her, at mine kunders forhold varer. 

Kontakt meg for en uforplikende samtale

Bare nysgjerrig på Matchmaking?

Legg igjen navn og email så sender jeg deg litt nyttig informasjon om matchmaking og hvordan jeg og "mine" matchmakere skiller seg ut fra andre. 

Lyst på min guide med mine 3 Datingprinsipper?

+ BONUS FOR DEG SOM HAR FACEBOOK!

Din kontaktinformasjon blir behandlet konfidensielt og blir aldri delt med en tredjepart. Taushetsplikten jeg har overfor kundene mine gjelder også alle som tar kontakt med meg.

MEG I MEDIA

Det har vært mye media fra 2012 og utover. Artikler i aviser/magasiner, TV serier, TV programmer. Her er et lite utvalg. Og her kan du se meg snakke om matchmaking på TV rett før julen 2017: http://www.tv2.no/v/1271516/

Kan jeg hjelpe deg, finne ut hva du kan ha mest nytte av?  

GRATIS OG UFORPLIKTENDE TEST

Ta denne enkle testen for å gi meg en oversikt over dine behov, så skal jeg komme med noen forslag på tjenester og løsninger som kan passe til deg.

FØLG MEG PÅ FACEBOOK

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.