BLI MIN VIP I 2018?

Der du er og det du trenger!


Jeg vil gjennom 2018 dele mine beste tips med alle som har meldt seg på min VIP liste. Helt gratis og helt uforpliktende. Det er min gave til alle single der ute for å gjøre 2018 til et bedre år, med bedre følelser. 

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen navn og e-mail så vil du hver uke i hele 2018 få gode tips og råd fra meg som vil hjelpe deg finne den rette for deg. 
I tillegg vil du som VIP få en litt større bit av meg enn andre får. Du vil bli prioritert når du sender meg en mail og du vil være en av de som får vite ting før alle andre. 

La 2018 bli året du finner den rette for deg, eller blir den rette for den du ser etter.

Jeg gjør jobben sammen med deg, hvis du har lyst. 

HVEM ER JEG?

For deg som kanskje aldri har hørt om meg, så jobber jeg som Matchmaker og nettverker, og har studert mellommenneskelige relasjoner i 20 år. Les  mer om meg her: 

LES MER OM MEG

LEGG IGJEN NAVN OG MAILADRESSE SÅ ER VI I GANG! JEG GLEDER MEG!

GRATIS OG UFORPLIKTENDE REGISTRERING

Jeg verner om din mailadresse og alt korrespondanse mellom oss er konfidensiell. Min taushetsplikt gjelder også de som sender meg mail uten å være mine kunder. Du kan når som helst melde deg av listen min.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.